Nimetön

Runoilija Qjuven

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.11.2015 20:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On taas aika palata juurilleen, kun kaikki on auki edessään
Onko todellakin mahdollista, että kirjoitin viimeksi melkein vuosi sitte? Asiaan muutos sanon minä!
Tässä lyhyt pätkä tekstiä, joka syntyi alistetusta päästäni. On aika nousta takaisin omille jaloilleni!
 

On olemassa kolmenlaisia
ihmisiä
Olemme kaikki osia heistä
___mutta vain tiedostaen
voimme yrittää ymmärtää oikkujamme

___Täydellisiksi voisimme
heitä kutsua
Itsensä tiedostaviksi

Unelmoiden kasvoistamme
___haluamalla kaiken
kuvitellen toinen toistaan
kauniimpia asioita
toivoen että se tapahtuisi

Toivo on taivaallista
___mutta kauneus ei sitä seuraa
Olemme lopulta vain ihmisiä
osia toisistamme
toivoen
saavuttavamme kaiken
mitä voisimme olla
___mielessämme
muinaisia sankareita
eroottisia kuvitelmia
sekä kukkaisniitty
___jossa olemme sitä
mitä haluamme
Lapsia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot