Nimetön

Runoilija Qjuven

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 22.11.2015 20:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On taas aika palata juurilleen, kun kaikki on auki edessään
Onko todellakin mahdollista, että kirjoitin viimeksi melkein vuosi sitte? Asiaan muutos sanon minä!
Tässä lyhyt pätkä tekstiä, joka syntyi alistetusta päästäni. On aika nousta takaisin omille jaloilleni!
 

On sanottu valojen osoittavan suunnan kotiin
käsissäni heijastus
Väsyneillä silmilläni se leikkii
jatkuvasti muuttuen
ei samaa se toista
mutta vain mielessäni

Leikin
En tahdo vielä nousta ylös
jatkaa maailmassa, jossa en saa elää

Kävelen
Ympyrää yhä useammin
olen kateissa, tahdon pois

Metro on viimein saapunut
olen taas lähtöpisteessä

Valot olivat aina parhaita ystäviäni
mielikuvitukseni rakkaita
Olen ollut epärehellinen
itselleni
ja mielikuvitukselleni

Jos saisin yhden toiveen
toivoisin oven
joka jättäisi menneet taakseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot