Sinä

Runoilija broken heart broken mind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2005
Viimeksi paikalla: 24.1.2018 16:15

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

saat mut suuttumaan
mut en voi olla antamatta anteeksi
rakastan sinua
ja kaipaan läheisyyttä
tiedän että joskus se on liikaa pyydetty
mutta ajatteletan minuaki
toivon ainakin niin

Selite: 
joo tiedän klisee mut on välillä liian vaikeeta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot