jäin yksin ikävään

Runoilija broken heart broken mind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2005
Viimeksi paikalla: 24.1.2018 16:15

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Missä menet?
olet kai kaukana
mietin sinua nyt
kun on aikaa..
Olet poissa luotani
huomaan sen nyt..
nyt vain mietin saisinko sut palaamaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot