Uni

Runoilija cardiacus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen oikkuja puettuna sanoiksi~
 

Näin unen jossa jänis istui yöpöydälläni ja nauroi.
Aurinko oli verenpunainen ja taivas kirkkaansininen.

Astuin ulos ovesta ja tallasin puskutraktorin päälle.
En ollut kovin suuren suuri, enkä myöskään pienen pieni.

Kävelin pitkin katuja, joissa asfaltti rakoili ja
raoista kasvoi varpaita ja sormia.

Törmäsin rakennukseen, joka tuijotti minua tuhansilla silmillään.
Lähdin juoksemaan kotiin, mutta törmäsin harmaaseen mieheen jonka jälkeen harmaa tarttui minuun.

Juoksin pakoon harmaat helvetinhurtat kannoillani ja lopulta törmäsin Tähtiporttiin.
Maa nieli minut ja paikalle kasvoi surullinen puu, jonka oksilta roikkui atomipommeja ja lentokoneita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot