Loma

Runoilija cardiacus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen oikkuja puettuna sanoiksi~
 

Haluan lentää pois talven syleilystä,
kylmästä ja huurre suudelmista.

Haluan auringon lämpöön, säteiden
herkkään huomaan.

Haluan kauas pois pohjolasta,
susien maasta armottomasta.

Haluan hiekkarannalle vihreän valtameren äärelle,
palmujen alle ja dyynien turvaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot