Suru

Runoilija cardiacus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen oikkuja puettuna sanoiksi~
 

En halua itkeä, en vuodattaa yhtään kyyneltä.
En tuntea surua, koskaan ketään menettää.
Suru ei mieltäni saa koskettaa, ei tuskaisin sormin kyyneliäni valuttaa.
Ei suuni saa alaspäin vääntyä, ei silmäni punalla itkemisen jälkeen värjäytyä.

Mutta jos ensimmäinen kyynel valuu,
perästä tulee toinen ja kolmas.

Ehkä kyyneleet eivät lakkaa koskaan ja suru silmiin tarttuu,
masennus mieleen karttuu ja suu mutruiseksi muuttuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot