Vuodenaikojen vaihtelu

Runoilija tiiti82

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.3.2016 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1982

Oma esittelyni:
Mitäpä minusta? =) Omaan välillä aika omalaatuisen huumorintajun ja osaan joissakin asioissa olla tosi itsepäinen kuin muuli, jota saa yrittää vetää edestä ja työntaa takaa, tuloksetta. Ei hievahdakaan =) Sit mun sisältäni löytyy pieni... ei lehmä vaan romantikko. Oon muutaman oman runonkin saanut väsättyä. Pidän kovasti kirjoittelemisesta ja voi niitä, jotka joutuvat mun tekstitulvani uhreiksi =)
 

Kesä oli eläen,
nostaen kukat kätköistään
ja lämmittäessään niiden terälehtiä
saaden ne puhkeamaan täyteen loistoonsa,
saaden linnut tekemään pesänsä puunoksille,
mutta sekin eli vain hetken
ja näin oli kukkien aika kuihtua
sekä lintujen sisäisen vaiston saattamana
lähteä kauas pois jättäen jäljelle vain ikävän.

Kesä tuli ja kesä meni, jolloin esiin pyrki kesän ilmojen tilalle syksyinen keli.

Selite: 
Tommonen =)
Kategoria: 
 

Kommentit

verraten Rakkauteen, kesä on olemassa myös siellä ja välillä tulee harmahtava tumma arkikin vaan se että tuo kesä tulee tasaisesti uudestaan aina ja tuota voi vesikielellä vain jäädä odottaa,, ja onhan tuo hyvä kun on edes joku jota ikävöidä muutoin kaikki ois tyhjyyttä täynnä.

niin.. kivasti kirjoitat siekin ja selkeästi luettavasti,, huom! sopivan pituinen runokin..

verraten Rakkauteen, kesä on olemassa myös siellä ja välillä tulee harmahtava tumma arkikin vaan se että tuo kesä tulee tasaisesti uudestaan aina ja tuota voi vesikielellä vain jäädä odottaa,, ja onhan tuo hyvä kun on edes joku jota ikävöidä muutoin kaikki ois tyhjyyttä täynnä.

niin.. kivasti kirjoitat siekin ja selkeästi luettavasti,, huom! sopivan pituinen runokin..

 

Käyttäjän kaikki runot