Kylmä Ilman Sinua

Runoilija tiiti82

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.3.2016 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1982

Oma esittelyni:
Mitäpä minusta? =) Omaan välillä aika omalaatuisen huumorintajun ja osaan joissakin asioissa olla tosi itsepäinen kuin muuli, jota saa yrittää vetää edestä ja työntaa takaa, tuloksetta. Ei hievahdakaan =) Sit mun sisältäni löytyy pieni... ei lehmä vaan romantikko. Oon muutaman oman runonkin saanut väsättyä. Pidän kovasti kirjoittelemisesta ja voi niitä, jotka joutuvat mun tekstitulvani uhreiksi =)
 

Jalkapohjiani paleltaa, kehossani tunnen kylmän viiman joka kulkee pitkin kehoani jättäen ihoni kananlihalle ja saaden sen värisemään ja tärisemään kylmästä.

Sinun lämmin kätesi omassani lämmittää kättäni sekä mieltäni, tuntuu hyvältä tuntea kätesi omassani. Kun hymyilet minulle on kuin auringon säteet osuisivat sydämeeni sitä lämmittäen.

Sinun sylisi...

Sitä muistelen kaivaten sen lämpöön ja turvaan. Sinne palaan aina uudestaan ja uudestaan, sillä sinun rakkautesi on kuin suojaava peitto ympärilläni johon haluan kietoutua.

Ja sinun käsivartesi ympärilläni, sinun kehosi vasten omaani saa kaiken kylmän väistymään luotani ja sen sijaan minut täyttää lämpö joka leviää joka puolelle kehoani kuin tulen lailla polttaen ja saaden sydämeni sinulle roihuamaan.

Tule luokseni! Ja jää lähelleni lämmittämään.

Sytytä Minut Sinulle Palamaan Ja Palakoon Lempemme Tuli Nyt Ja Ikuisesti.

Selite: 
Ikävä iski omaa kultaani =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävä lämpöä. Hieno runo, kiitos tästä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot