Tie oikeaan suuntaan

Runoilija jahannan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vannoin, etten enää tekisi niin
Nyt muuttuisin
En pelkäisi
Olisin rohkea,
itseni kunnioittaja

En pystynyt,
en ollut valmis
Nyt syytän itseäni,
häpeän ja vihaan
"Se on kai omaa vikaa,
että oon joutunut tähän tilaan?"
Mitään en ole tehnyt väärin, mutta
miksi tuntuu siltä? Veikkaan, että
vastaukset näihin löytyy varhaislapsuudesta

Minulle on oma tie
ja haluan löytää sen
Pääni sisällä maailma on
niin pikkuinen
Vaihtoehdot vähissä
mutta vaan mielessä
Pitäisi vihdoinkin
antaa itselle oikea elämä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot