Nimetön

Runoilija jahannan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävin ulkona,
Tulin sisään

Kuuntelen askeleita-
tulevatko ne minua kohti,
vai menevätkö kauemmas

PUHELINSOIPUHELINSOI
kiire- ja stressin huomaa

Jos nyt pysähdyn,
jos nyt pysähtyisin hetkeksi

Näen pahan,
hyvänkin...

Välinpitämättömänä makaan
silti sängyssäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot