Oikeus ja vääryys

Runoilija jahannan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teen mitä tahansa
niin kaikki on väärin,
se tunne tulee syvältä,
eikä auta missään määrin;
tyhjyyteen ajaa,
päämäärättömyyteen
Muistelen elämää,
niinkuin olisin jo vanha,
mutta voiko 23, fyysisesti terve,
olla kuolemansairas

Pelkään menettää ystäväni,
ihmiset jotka lipuvat vierelläni
Pienet hetket ovat suuria,
enkä halua niiden loppuvan
Mutta matkan täytyy edetä
ja maaliviivalle kyetä,
mä pystyn, mä teen sen,
olen oman elämän herra

Yksin nytkin,
ei elämä tästä jatku
Mut se on vaan ajatus
tehdään siitä haiku:

-------------
Parempi kaksin
Yksin kohdata toinen
------------------

Miksei kukaan ohjaa
näytä oikeata suuntaa
Olenko vielä lapsi
ja turvaa tarviin
Omat vanhemmat
ei haluu nähdä
että oikeesti kärsin

Välillä oon ollut vieras,
vaikka äitistä syntynyt,
mitä oon tehnyt väärin,
että toimistani hän on syyllistänyt

Olen tehnyt oikein,
en tahdo sietää kurjuutta,
kenenkään ei pidä
Oikeus omiin tunteisiin on jokaisen,
siitä pidä kiinni niin kunnioitat itseäsi
paremmin ja elämäsi vie sut turvallisempiin
paikkoihin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot