Melua rakastaen

Runoilija Väjöpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun tuuli kääntyy, tuleeko lentoon lähtenyt sateenvarjo takaisin?
 

Äänen alta paistaa hurskautesi.

Vihaat tunnotonta iloa.

Vastuullisesti näyttelet lojaalia.

Pelko on limaista musiikkiasi.

”Heikkona hellään tuskaan.”

Sikamainen vaimo vieressäsi,

päältä kaunis ja ystävällinen.

”Valehtelija”,
voimakkaan surullinen opas.

Selite: 
sanoja, sanoja, sanoja...
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa hieno runo. Pidin vastakkainasettelustasi

 

Käyttäjän kaikki runot