Jos

Runoilija Väjöpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun tuuli kääntyy, tuleeko lentoon lähtenyt sateenvarjo takaisin?
 

Jos vain voisin
kääntäisin viisareita taaksepäin.

Jättäisin asioita tekemättä,
tekisin tekemättömiä asioita

Jos vain voisin
hymyilisin ja nauraisin.

Kokisin asioita uudelleen,
koettaisin uusia asioita.

Jos vain voisin
alottaisin itseni kehittämisen alusta.

En unohtaisi tärkeitä asioita,
antaisin enemmän aikaa tärkeimmille

Selite: 
<em>What have I become My sweetest friend Everyone I know Goes away in the end And you could have it all My empire of dirt I will let you down I will make you hurt If I could start again A million miles away I will keep myself I would find a way</em>
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot