Odotus

Runoilija Väjöpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun tuuli kääntyy, tuleeko lentoon lähtenyt sateenvarjo takaisin?
 

Kaipuu,
vielä hetken odotus.

Näen sinut,
ihanan hymysi.

Kuulen sinut,
rauhoittavan äänesi.

Tunnen sinut,
lämpimän sylisi.

odotan,
ja saavut.

Palaset loksahtavat taas
paikalleen.

Selite: 
vielä kaksi pitkää yksinäistä yötä ennenkuin rakas tulee takas. :<
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot