Elämän pelinappula

Runoilija pieni olento

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2015 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piirtäisitkö kartan sielunmaisemaasi, niin osaisin suunnistaa oikeaan suuntaan
 

Elämä tahtoo julmasti leikkiä,
pitää pelinappulanaan
Niin katuja tallaa pieni olento,
sateen värittämässä harmaudessa,
tuhansilla lasinsirpaleilla tanssien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot