Pajupuu

Runoilija 51f4bdb4e4f559b14f52ba887180fb81

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.12.2008
Viimeksi paikalla: 21.10.2018 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

Elämä joskus riepottelee
tuulessa maahan asti taipuu
toivoisi olevansa vahvempi
pimeys pään alas painaa

Kosketan villisti kasvavia oksia
karheaa kuorta sivelen
juuret syvällä maassa
oksat tuulessa säilyneet

Olla sitkeä kuin pajupuu
joka pyrkii kohti valoa
pehmeä kuin pajunkissa
vaatimaton, elinvoimainen

Mahdollisuuksia miljoona
täynnä taikaa ja toivoa
sitkeä kuin pajupuu
aina uudelleen kasvamaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, sekä vahva eleinen. ^^

Viisaita ajatuksia kauniissa runossasi.

Pidin tästä runosta!

Mukava eikä niin usein puulajeista näe runoja.
Pitää paikkansa valtaavat kyllä pientareet. pillin soivan oivan saa myös.

Kaunista runoutta

 

Käyttäjän kaikki runot