Nimetön

Runoilija meaningles

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pohja jalkojesi alta putoaa
 

luokan perimmäinen nurkka
vajonneena omiin ajatuksiin
käpertyneenä kerälle pieneksi kasaksi
istuu tyttö, minä

etupulpetissa poika liian isossa hupparissa,
jonka vartalon ääriviivat erotan selkeästi
istuu ryhdikkäästi kuunnellen

ei huomaa
ei erota massasta
minua

osaan jokaisen vartalosi yksityiskohdan tuntien jälkeen

Selite: 
voitte kai arvata mitä koulutunneilla teen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot