(älä) mene

Runoilija meaningles

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pohja jalkojesi alta putoaa
 

hei älä mene.
etkö sä tiedä että sä olet mulle se kaikista tärkein?

ehken minä merkitse sinulle enää mitään
mutta saan kai minä silti välittää -

rukoilen iltaisin puolestasi ja kulutan aikani
miettien millaista meillä olisi yhdessä
mutta kaikkihan jää aina vain haaveiluksi

parempi että menet sittenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot