Viimeinen matka

Runoilija thond

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 4.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Matka
Ei ensimmäinen, mutta viimeinen se varmasti on.
Matka.
Ikuisen valon ja onnen maahan. Siellä et ole enää sairas tai surullinen.
Etkä tunne pelkoa tai kipua.
Jätät ne tänne, elävien maailmaan.
Olet vihdoin vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, jollain tavoin jopa runo, johon jotenkin samaistun, jotenkin taas en. En saa ihan otetta tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot