Elotuuli

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 14:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 

Syksy tervehti minua
viileällä kuiskauksellaan.
Se ajoi lounaistuulta takaa
niemen ympäri, pitkin järven rantaa.

Ja minä nojasin pääni
vanhan lehmuksen runkoon
kuuntelin, kuten autiutta kuunnellaan
silmät kiinni, pää juuri sopivasti kallellaan.

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kuva

Hieno
Wau.....
Syksy on pian taas täällä. Kaunis runo.
On hieno!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot