Leikkikalu.

Runoilija Lunamariella

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja outo runotyttö väärällä puolella Suomea. Auttamaton romantikko ja toivoton haaveilija. Unelmoi unelmaprinsseistä ja puolesta valtakunnasta. Vain mielikuvitus rajana, maailma edessä koettavana. Poistin vanhat kauheudet, uudet salaisen pöytälaatikon tuotokset siis muutaman vuoden jälkeen vihdoin esillä. Toivottavasti raapusteluistani on edes jollekin iloa :>
 

Pimenevät syysillat
katulamppujen heikossa valossa.

Sateiset kadut täyttyvät öiseen aikaan
huomaat ihmisten olevan unessa.

Lukitset minut tyhjään huoneeseen
jotta taipuisin tahtoosi
täyttäisin kaikki toiveesi.

Sinulla on valta
ja minulla oma tahto
jonka hiljalleen nujerrat pois
kunnes olen sinun oma pikku nukkesi
punaisine huulineen ja sileine hiuksineen
valmiina aina kun tahdot tai tarvitset
mitä ikinä haluatkaan.

Jälleen pyydät minulta mahdottomia
kiskot hiuksista
kun et pysty siihen mihin itse haluaisit.

Huorittelet minua kysyen miksi?
ja vastaan pitäväni tavasta jolla minua kohtelet
jälleen kerran.

Esineenä hyllyssä.

Selite: 
Älä kohtele minua näin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot