Hyvästi.

Runoilija Lunamariella

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja outo runotyttö väärällä puolella Suomea. Auttamaton romantikko ja toivoton haaveilija. Unelmoi unelmaprinsseistä ja puolesta valtakunnasta. Vain mielikuvitus rajana, maailma edessä koettavana. Poistin vanhat kauheudet, uudet salaisen pöytälaatikon tuotokset siis muutaman vuoden jälkeen vihdoin esillä. Toivottavasti raapusteluistani on edes jollekin iloa :>
 

Seisot reunalla sadepisarat hiuksillasi
tuuli liikuttaa mekkosi helmaa
se saa sinut näyttämään kauniilta
niin hennolta, niin hauraalta.

Eivät silmäsi minulle kertoneet
huulet jättivät mainitsematta
meren aaltoihin katsoivat silmäsi
lasittuneina ja kylminä.

Halusin sulkea korvani huudoilta
puhdistaa mieleni vihasta
sinun ainoa tahtosi oli
säästää hyvästit viimeiseen henkäykseen.

Jos lähdet
tulen mukaasi
hitaasti yhdessä kadotaan
kaksi valon ja pimeän reunalla
pian yhdessä ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot