Nimetön

Runoilija Maryssa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina en jaksa olla iloinen,
joskus vain huudan, kiukuttelen.
Olenhan vielä lapsi pienoinen,
rajoijain kokeilen ymmärrät sen.
Leikin maailmassa lapsien,
mielikuvitus ei riitä aikuisen.
Siksi ohjaathan palaamaan,
minut haaveilusta ruokailemaan.
Minua pitää muistuttaa,
että nyt puetaan tai riisutaan.
Kun on aika minun mennä nukkumaan,
tulethan viereen möröt karkottamaan.

Selite: 
Runo kirjoitettu töihini, lapsen näkökulmasta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maryssa Nimetön 11.11.2012 1 Runo
Maryssa Nimetön 31.5.2012 0 Runo
Maryssa Nimetön 23.4.2012 0 Runo
Maryssa Nimetön 24.3.2012 1 Runo
Maryssa Nimetön 8.3.2012 0 Runo
Maryssa Pakenen 2.2.2012 1 Runo
Maryssa Lost Love 4.1.2012 0 Runo
Maryssa Nimetön 4.12.2011 1 Runo
Maryssa Haavoittunut 17.11.2011 0 Runo
Maryssa Menetetty 2 14.11.2011 0 Runo