Ihmessuhteita

Runoilija Ainomieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 13:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni on mysteeri, kuten muutkin tunteet.
 
Voihkin taas sun lakanoissa
huulet suutelusta rohteessa,
silti kummankin sydän horteessa.

Et mua kokonaan saa
tälläkään kerralla.

Tahtoisin taas vierittää murheeni sulle
ehkä säkin vielä avaudut mulle,
vaikka toisaalta näinkin on hyvä
kun suhteesta ei tuu syvä.

Mitä sitä tekis yksinäänkään
ehtis vaan olla ymmällään.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot