Kohtaamisia

Runoilija Ainomieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 13:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni on mysteeri, kuten muutkin tunteet.
 
Yläasteen alku, RO-ryhmä
sinä olit siellä.

Kaveriporukka, bileet, mökkireissut
sinä olit siellä.

Eläydyit Romeoon ja Juliaan,
halusit tanssia

ujostelin.


Lukio, vanhojen tanssit, penkkarit
sinä olit siellä.

Yölliset keskustelut, kielletty suudelma
en voinut vastustaa,
sinä olit siellä.

Kerroit tunteistasi,
en ottanut todesta

epäröimme.


Nuoruuden hairahdukset, sekoilut, kokeilut
sinä olit siellä.

Yksinäisyys, epävarmuus, kaipuu
sinä olit siellä.


Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot