Viimeinen ilta

Runoilija Sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voinko tulla istumaan
sun viereesi ihan hetkeksi vaan?
Saanko pyytää tanssimaan
illan viimeisen hitaan?
Mä tahdon yksinäisyyden taakse jäävän
kuin päivän pilvisen.
Kun puristat mua vasten lujempaa
voin hetkeksi unohtaa,
miten yksinäinen olen ollutkaan.
Anna mun hetkeksi tuntea
kun rakastun,
unohtuu kaikki muu . .
On vain hetki tää
kun toisiamme silmiin katsotaan . .
luvataan
en jätä sua milloinkaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot