Ihana elämä

Runoilija Sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin kylmässä yössä kuljin.
Silloin vain silmäni suljin.
Toivoin jotain enemmän.
Ihmeitä voi tapahtua.
En antanut toiveiden lakastua.
Sinua saan kaikesta kiittää.
Sai jo yksinolo riittää.
Sen hetken kun saan sinua silmiin katsoa,
sinut syliin sulkea.
Haluan aina sinun vierellä kulkea.
Paljon minulle lämpöä tuot ja suuren onnen minulle suot.
Rakkautta annoit ja uskollisuutta vannoit.
Rakas olen vain sinun <3
Ikuisesti.

Selite: 
Tämä on omistettu rakkaalle ihmiselle <3 Love u <3<3<3<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot