Nimetön

Runoilija Anthjaon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Paina pääsi syliini
ja anna minun olla

hiljaa

että kuulen
kuinka elämä lipuu ulos

heikoista sormenpäistäsi

harvenneiden hiustesi latvoista

ja läpi kevyesti suljettujen silmiesi


Rauhassa voit huokaista,
antaa periksi

sillä minä olen vierelläsi
valmiina päästämään sinut 

pois heikenneestä vankilastasi,
eroon melusta ja kiireestä

ja auttamaan

ikuiseen uneen
Selite: 
Yleensä kuolemaa kuvataan raa'asti tai pelottavalla tavalla, mutta joskus kuolema on suunnaton helpotus ja odotettu, kaunis tapahtuma, kun ihmisen sisin pääsee eroon hauraasta kehostaan ja elämän taakoista
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot