Nimetön

Runoilija Anthjaon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
    Ujosti saavut

lämmittäen


viattomalla hymylläsi


sulattaen sydämet


routaisen maan


horroksestaan


versoten


puhtautta


uutta elämää




paljaalla

varrellasi


kauneuden hehkua



herkkä

tuoksusi


auringon kanssa


kilpaa säteillen
Selite: 
Vuodenaikaruno, kolmas osa. Kevät.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kommentoin tässä talven, syksyn ja kevään yhteen soittoon. Hienoja runoja omalla tavallaan kaikki. Talveen olit saanut aikaiseksi viileän hauraan ja kauniin tunnelman, syksy taas tuntui eniten irtonaiselta. Jotenkin en saanut siihen otetta kuin hetkittäin. Keväässä auringon säteitä ja heräämisiä, kaunis runo.

Asettelusta täytyy todeta, ettei vedonnut minuun. Sopii kyllä jollain tapaa kevääseen, koska asettelu korostaa kevään hidasta heräämistä. Jotenkin silti tuntui liialta kikkailulta.

Hienoja runoja, silti. Pidin.

mukavaa luettavaa kaikki kolme vuodenaikarunoasi. ensin jääkerros, sitten kylmät sateet ja lopuksi kolmannen runon sydäntensulatus. onnistunut jatkumo.
kiitos mukavasta kommentoinnistasi! hauskaa, että poikkesit.

Tämä runo jotenkin hajosi käsissäni. Pidän tästä, sen hennolla tavalla.

 

Käyttäjän kaikki runot