ajatus kauneudesta

Runoilija tähtiintuijottaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneuden löytäminen tässä kaaoksessa ja turhuudessa elävästä maailmasta.

Rakkaus ja onni tekee elämästä elämisen arvoista.
 

Niinkuin maailman tuulet meitä heittää/
ei pidä unohtaa sitä mikä meille on tärkeää.
Tärkeämpää kuin se mitä me kutsutaan nimellä elämä/
tunteita jotka saattaa meitä vastaan välillä kääntyillä.
Se valo joka loistaa ja meitä johdattaa myrskyissä/
se joka valaisee kirkkaana majakkana pyryissä.
Sitä joka pitää meidät toivossa/
unelmaa onnessa.
Se josta puhun on maailman kauneinta ja kirkkainta/
se josta puhun on rakkautta.

Selite: 
Rakkaalle ystävälleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

uih, tää menee kyl tonne suosikkeihini :D aivan ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot