Äidille

Runoilija fuk

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mun in ádde.
 

Älä pelkää äiti, minä pärjään kyllä
Katselen sinua kultapilven reunalta ja suojaan sinua pahalta
Huomaatko äiti, minä se olen
se pieni tähti öisellä taivaalla
se kastepisara lehdellä hallaisena aamuna
Olen se
joka kuiskii korvaasi kauniita unia öisin
ja istuu aamuisin vuoteesi vierellä herätessäsi

Älä sure äiti
olen kanssasi aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
fuk Vatsanpohjantunteet 5.11.2007 0 Runo
fuk Se surullinen tyttö 5.11.2007 0 Runo
fuk Luovutus 15.1.2007 0 Runo
fuk Nukkumatti. 15.1.2007 0 Runo
fuk Nimetön 7.10.2006 0 Runo
fuk Äidille 7.10.2006 0 Runo
fuk Pakoleikki 7.10.2006 0 Runo
fuk Nimetön 29.4.2006 0 Runo
fuk Auttaisitko? 29.4.2006 2 Runo
fuk Nimetön 29.4.2006 0 Runo