Tämä hetki

Runoilija Fisher

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmankatselija.
 

Huominen
tulee aikanaan.
Eilinen
muistoissa,
rakkaissa.
Tärkein on
tämä hetki.
älä jätä sitä
elämättä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viisas

pidin

Oikeastaan onkin niin, että ihmisellä on vain tämä hetki.
Ja mikä virhe onkaan elää menneeessä tai tulevassa!
Silloin tosiaan jää tämä hetki kuin unholaan.
Runo tärkeästä aiheesta, kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot