Nimetön

Runoilija sailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jaa'a.
 

Pois lähdit, jättäen meidät tänne.
Monen suu väärtepäin nytten hymyilee.
Ei kukaan sinua halunnut menettää,
kaikki sinusta välittää,
vanhempasi sinua rakastaa.

Miksi sitten lähdit?
Oliko tämä sinun aikasi mennä pois?

En usko sinun olevan poissa.
Olet aina mielessäni,
vaikka välillä yhdessä riitoja koettiinkin,
silti ne kaikki aina selvitettiin yhdessä.

Kaipaan sinua, olet mielessäni tänään,
huomenna ja aina.Sinusta jäi ainainen kipu
sydämmeeni kun menit pois jättäen
tämän tuskan meidän taakakseemme.

Selite: 
Hyvän ystävän muistolle, jonka me kaikki menetimme, ja jota me kaikki suremme vielä vuosienkin päästä :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sailor Sydän itkee. 29.5.2007 0 Runo
sailor Menetys. 23.3.2007 0 Runo
sailor Nimetön 11.1.2007 0 Runo
sailor Nimetön 20.10.2006 0 Runo
sailor Nimetön 27.7.2006 0 Runo
sailor Nimetön 12.7.2006 0 Runo
sailor Nimetön 25.6.2006 0 Runo
sailor Nimetön 13.6.2006 1 Runo
sailor Nimetön 12.6.2006 0 Runo
sailor Ymmärrys. 9.6.2006 0 Runo