Nimetön

Runoilija sailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jaa'a.
 

Tässä sitä ollaan,
yksin jälleen.

Ero tuli ja meni,
elämä jatkuu.

Nuori voi olla vain kerran.
Toiste sitä ei voi kokea.

Miksi lankesin sinuun?
Tuskaa tuotit vain.

Mitä minulle teit?

Tuotit kovan
pettymyksen
rinnassain.

Unohtaakko minun
sinut täytyy?

Kaikki tämä,
kokea uudelleen pitää.

Tajusin rakastavani sinua,
mutta liian myöhään.

Miksi?

Voi miksi,
sen kun kuulla
vielä voisinkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sailor Sydän itkee. 29.5.2007 0 Runo
sailor Menetys. 23.3.2007 0 Runo
sailor Nimetön 11.1.2007 0 Runo
sailor Nimetön 20.10.2006 0 Runo
sailor Nimetön 27.7.2006 0 Runo
sailor Nimetön 12.7.2006 0 Runo
sailor Nimetön 25.6.2006 0 Runo
sailor Nimetön 13.6.2006 1 Runo
sailor Nimetön 12.6.2006 0 Runo
sailor Ymmärrys. 9.6.2006 0 Runo