Hänelle

Runoilija Sumumarja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä kaipaan sinua hirveästi
Haluan vain olla vierelläsi
Haluan painaa pääni rintaasi vasten
Kuunnella sen jysähtelyä
Ja katsoa hymyileviä huuliasi
Kun ne tanssivat sanoista
Jotka lausut ääneellä, jonka päässäni kuulen
Ja sinun tuoksusi turvallinen
Jonka muistan aina
Olet erillainen kuin muut
Olet vain täydellinen tuollainen

Selite: 
Minä vain haluan sinut ihminen :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot