ET SÄ TAJUU

Runoilija Pegasos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2015
Viimeksi paikalla: 9.5.2016 1:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.4.1960
Facebook:

Kokoelma mielenleimauksista, vangituista hetken tunteista.

Surkea tuoksu, äänestä päätellen kun kukaan ei ikinä kommentoi.

- Haisuli -

Yksikin hymiö niin räjähdän.

-Pikku Myy-

No kevät koittaa, jo kesälläkin.

- Nuuskis -
 

Sä tulit vaan olemaan
Etsä tajuu
Onks sulla mitään hajuu
Mä tulin elämään
Ja kirjottamaan

Oot sä kaunis
Niinku yks unis
Mutt ei se riitä
Ei sua siitä
Kukaan koskaan kiitä

Tuijota vaan
Lentoja tähden
Mä lähden
Vaikk yksin katsomaan
Matkaamaan

Ku mä tuun takas
Sä oot pilvesreunalla
Sä oot itserakas
Mä taas käyny
Ja kaiken nähny

Mä tulin elämällä
Sä elämättä
Rahoissas kylvet
Nahoissas pysy
Mutt vastaa älä kysy

Mä vaan kysyn
Miks sä pysyt
Sulla omaisuus
Sun omaiset
Vainajat ja pyhät pyssyt

Sun rahas
On sun jumalas
Siks oon mä
Täs kumaras
Hulluna humalas

Mulla ei mitään
Muuta ku mitään
Sulla ei sitäkään
Mä sentään
Oon yksistään

Oon yksistään
Yksistään
Yksistään
Yksistään...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot