MADONLUKU

Runoilija Pegasos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2015
Viimeksi paikalla: 9.5.2016 1:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.4.1960
Facebook:

Kokoelma mielenleimauksista, vangituista hetken tunteista.

Surkea tuoksu, äänestä päätellen kun kukaan ei ikinä kommentoi.

- Haisuli -

Yksikin hymiö niin räjähdän.

-Pikku Myy-

No kevät koittaa, jo kesälläkin.

- Nuuskis -
 

Musta ku musta, kasiainen ääretön.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot