Pankissa

Runoilija harmaasielu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Naiseuden pankki
mitä koron kiskontaa.
Tiesitkö mihin ryhdyit kun virkailija kuiskutteli korvaasi?
Saitko muutaman kerran?
Luotolla tietenkin
joustavasti marginaaliseen
bikinirajaan sidottuna
ja sinä maksat velkasi
moninkertaisesti.
Erehdyitkö tekemään talletuksen?
Kasvaahan se korkoa?
Tietenkin
yhdeksän kuukautta,
pidät korkoa käsissäsi
ja kävelet luukulle
”Rakas, olen valmis tekemään uuden panon”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miksei sitä näinkin voi kertoa.. Ei ole asiaa johon huumori ei sovi, jos huumorin esittää oikein.. niin kuin tässä

Apua :D

 

Käyttäjän kaikki runot