Nimetön

Runoilija harmaasielu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kultaseni,
maailmassa on paljon ihania naisia
mutta ei juuri sinunlaistasi.
Viettelevää kuin kuun valo,
pilvien kätkemänä.
Huumaava kuin rypäleiden viini.
Sinä hyväilet sisintäni,
ikuisuuden kanssasi,
nauttien.

Minä veistän sinulle patsaan
hienoimmasta marmorista.
Palvon.
Jumalattareni,
uhraan sydämeni.
Jos se ei riitä sinulle.
Minä rakennan patsaallesi temppelin,
olen ylipappisi
ja kansamme palvoo sinua
kanssani.

Sillä rakastan sinua.
Kysyt
”Mikä miestäni nyt viiraa?”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot