Junassa

Runoilija harmaasielu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämän junan ikkunoista
näkyy ikuisuus.
Tällä minä matkustan,
hetki hetkeltä eteenpäin.
Lipussa viimeinen asema,
minne en tahdo.

Tässä junassa,
kulkee ihmiset vaunusta vaunuun,
vain sinulle sanoin.
" Vieressäni on paikka vapaana,
rakastaisitko minua? "

Tässä minä matkustan.
Sinä rinnallani.
Ei pelota tunnelit,
niiden vaitonainen pimeys,
kun on käsi, mistä pitää kiinni.

Tämän junaradan varrella,
asemia.
Niistä ei kukaan nouse kyytiin,
niille jäädään vain ja unohdutaan.
Lopullisesti.

Tässä minä matkustan.
Ikkunasta näkyy ikuisuus.
Sinun käsi kädessäni.
Puristamme matkalippua,
sama määränpää.

Kohtu - Kuolema

Tähän junaan synnytään.
Ikkunasta näkyy ikuisuus
ja silmissä haikeuden kyynel.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot