Pimeys

Runoilija HaPPyone

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

palavasti rakastunut, vaikka maailma kaatuis, se ei putoa meidän päällemme, en anna sen pudota.
 

..se tulee iltaisin laskeutuen ylleni, tunnen sen kylmät kädet peittoni lävitse. Se ei aio antaa minun nukkua, ei aio antaa minun levähtää ja matkustaa höyhensaarille laivallani. Se on kuin valtameri joka nousee korkeuksiin hyökyaaltona, eikä anna purteni jatkaa matkaansa. Se tarttuu kiinni käsistäni ja peittää kasvoni, valtaa mieleni ja tunkeutuu syvälle sydämeni syövereihin. Se ei anna minun jäädä yksin. Lukitsee minut otteeseensa ja kietoutuu ympärilleni kuin kuristajakäärme, ja yrittää tuhota minua. Pistää mieleni mustaksi ja uskottelee minulle, että mikään ei ole hyvin. Kutsun sitä pimeydeksi.

Selite: 
Mieleni mustat ajatukset puettuna pikkuiseksi runoksi. =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot