Luetaan iltaa rivien välistä

Runoilija b30457406632e1660b1e327ea3954946

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2005
Viimeksi paikalla: 31.5.2018 12:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Vie minulta vaikka henki ja elämä, mutta älä vie sydäntä, ellet aio pitää sitä esillä.
 

Sormeni ovat läpikäyneet
harvat karvakorvat,
suomuselät ja
höyhenpuvut

Muistan kaiken mitä tunnen
kosketuksen puute
on
välittämisen vähyys

Niitä joita mielelläni kosketan
en hylkää kuunaan

En tarvitse suoria sanoja
hengitän kehonkieltäsi,
lämpimät sormesi herättävät
tunteellisen puoleni

Kirjoitettu sana
on usein puhuttua mahtavampi,
kryptisempi,
paljon anteeksi antavampi

Rivien välistä
minun on helppo haaveilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta, rivien välistä löytyy paljon, kunhan osaa sieltä etsiä.

Hyvä runo.

kaunista kerrontaa, ja upeaa kuvailua :)

Niinpä, rivienväleissä on usein paljon.. hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot