Niiskaisen
kerran
toisenkin
itketkö sä?
Ei, mulla on flunssa
Silität tukkaa ja
lupaat keittää mulle teen
ja hoitaa mut terveeksi
Oikeasti mua itkettää
Voi pientä, itke pois
Mä hoidan sut silti terveeksi
Syön jokaisen kyyneleen
ja surun pois
iäksi
Kun sä sitten halaat mua
tuntuu
ettei maailmasta voi edes löytyä surua
ei edes pientä murhetta
Selite:
Fiktiivistä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aivan mahtavaa tulkintaa,
tässä oikein sydän pysähtyi
kun tätä luki! :)
aivan mahtava.
synttäriä hyvää!
tosi nätti ja söpö
Niin suloista <3
kauniskaunis, herättää muistot elämään.
"Oikeasti mua itkettää
Voi pientä, itke pois" tuon kun sais vielä kokea, edellisestä liian kauan. ihanaa kuvausta!
Puhekieli toimii tässä ja runo on tunnelmaltaan lämminhenkinen, suloinen.
Sai ehkä itkemään todellisuudellaan.