Ikkunalauta

Runoilija Häivä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksi askelta ikkunalaudalta.
Elää ikuisesti.
Kadota.
Huokaus ennen nukahtamista.
Purkki täynnä piparminttukaramelleja.
Ja kun pohja näkyy
ikkunalauta
on niin korkealla.

Selite: 
Ajatuksen virtausta.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno käänteikäs. voi ajatella
matkaa sekä sisälle että sinne
jonnekkin. toisaalta purkin luo ja
kun se on tyhjä niin... hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Häivä Hurmio 20.8.2007 5 Runo
Häivä Hetki 18.8.2007 2 Runo
Häivä Mautonta 18.8.2007 2 Runo
Häivä Nimetön 16.11.2006 1 Runo
Häivä Ilman valoja 16.11.2006 4 Runo
Häivä Nimetön 15.11.2006 0 Runo
Häivä Nimetön 15.11.2006 1 Runo
Häivä Ikkunalauta 25.9.2006 1 Runo
Häivä Elämänpuu 24.9.2005 10 Runo