Nimetön

Runoilija 04546ab52817d8e79dd2fcaa783b6034

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Öisin sormenkynteni raastavat tyynyä
ne kuvittelevat sen olevan niskahiuksesi
Takerrun peittooni halaten
ihan kuin se toisi sinut lähelleni
Mielikuvittelen hampaidemme kolahtelevan yhteen
mukavat käsivartesi ympärilläni
olisin niin kokonaan sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on rehellisen tuskaisa ja kaipaava kokonaisuus. Pidän etenkin tuosta viimeisestä rivistä "olisin niin kokonaan sinun." , se on niin aito ja tästä maailmasta, että en voi kuin huokaista. Ihastuin myös sanaan "mielikuvittelen" - miten se saikaan minut hymyilemään! (olenkohan vain tyhmä enkä ole aiemmin tajunnut että sekin voisi olla sana) Tämä on kaunis, kipeänkin upea kokonaisuus. Kuka meistä ei kaipaisi noita hetkiä ja sitä tunnetta. Jos jotain parannettavaa pitää keksiä niin itse ehkä käsittelisin vielä jollakin tavalla rivitystä. Mutta mitä sekään haittaa kun sisältö on näinkin hyvin kohdillaan.

Vahvaa kaipuun tunnetta ja läheisyyden tarvetta.

 

Käyttäjän kaikki runot