Nimetön

Runoilija 04546ab52817d8e79dd2fcaa783b6034

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei sen pitkän päivän illan
ollut tarkoitus päättyä niin
jossain sopivassa vaiheessa tartuit käteeni

Punaviinin maustamaa suutani
halusit yhä uudelleen hyväillä
Minä tunsin olevani vahva
sinun voihkiessasi ääneen
Kieleni kosketellessa omaasi
sanoit minua enkeliksi
ja luulin olevani taivaassa

Aamuun asti
sohva oli epämukava istua
-ei sitä huomannut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot