Maapallon syntymäpäivä

Runoilija Syssy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

___
Räjähteet paukkuu, taivas välkkyy niiden tanssissa
Ihmiset juoksee kiljuen
huutaa henkiriepunsa ulos
Joka ikinen! Kuollutta.

Hiljaisuudesta savun seasta
raikuu soimaan merien ja metsien ilosoitto
"Kiitos! Paras lahja, mitä toivoa voi!"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieman erilaista runoutta. Nice.

 

Käyttäjän kaikki runot