Vaanivat muistot

Runoilija crazylonelygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nää vanhat seudut tuo vaan muistot mieleen susta ja meistä.
Saman pahan olon ja ahdistuksen mitä silloin koin.
Kuin aika olisi palannut niihin hetkiin takas. Sattuu muistaa näitä asioita. Miksei voisi vaan unohtaa. Nyt kaikki on hyvin, vielä paremmin kun pystyisin jättää kaiken kokonaan taakseni. Mut nää samat ympyrät sekoittaa päätäni myrskyn lailla. Tiedän totuuden nyt mitä tunnen ja ketä kohtaan, mut muistot vaanii mua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot