valon hehku

Runoilija crazylonelygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuo lämmin valo
auringon säteet
mieltäni kohentaa
hetkeksi vain
miksei se kestää voi
varjot valon voittaa
vievät mukanaan
pimeyden syövereihin
valon säteitä himoitsen
kaipaan valoa lämmintä
parantavaa hehkua
sitä minä himoitsen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot